Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

28 Αυγούστου 2016

Δυο υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο


Δύο κρουαζιερόπλοια βρίσκονται σήμερα στο Ναύπλιο, το Silver Spirit και το Azamara Journey μεταφέροντας συνολικά 1100 επιβάτες.


Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό) κατέπλευσε τη Δευτέρα και βρίσκεται αρόδο στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για πλοίο με σημαία Μπαχαμών, κατασκευασμένο το 2009, μήκους 193 μέτρων. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 508 επιβάτες και 379 άτομα πλήρωμα.


Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε του στόλου της εταιρείας. Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες, όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που θυμίζουν την καμπίνα του ιδιοκτήτη των μεγάλων yachts (owner's suite).

Το πρωί της Κυριακής κατέπλευσε και το «Azamara Journey». Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Μάλτας, μεταφέρει 694 επιβάτες και 307 άτομα πλήρωμα από το λιμάνι του Πειραιά.

Αρκετοί από τους επιβαίνοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. 


Η αποβίβασή των επιβατών και των δύο κρουαζιεροπλοιων στην προβλήτα έγινε με σκάφη, τύπου λάντζα.

STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες