Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Φαντασμαγορική βραδιά στη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016

Φαντασμαγορική βραδιά στη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016 (βίντεο)
Μια φαντασμαγορική βραδιά εζησαν όσοι παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου τις εκδηλώσεις στα πλαίσια της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016" που διοργανώσαν, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της δημιουργικής πορείας του, ο Σύλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" και ο Δήμος Ναυπλιέων.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την πλατεία Τριών Ναυάρχων όπου η φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων παιάνιζε το "Χαίρε Ανάπλι" στα δρομάκια του Ναυπλίου.
Οι  "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος"  μαζί με το χορευτικό τμημα των Φίλων του ΠΛΙ έδωσαν Επτανησιακό χρώμα σε ντόπιους και επισκέπτες με τις καντάδες τους στους δρόμους της πόλη.
Στο λιμάνι του Ναυπλίου οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, και των προέδρων των αδερφών Συλλόγων Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ κ. Σπαντιδέα και Κολόκα.
Ακολούθησε ρίψη στεφάνου στη θάλασσα από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σύρο Μαρίνο ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των ανθρώπων της θάλασσας.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το ανατολικό Αιγαίο απο το χορευτικό τμημα των φίλων του ΠΛΙ με ζωντανή μουσική.
Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι αλιείς του Ναυπλίου που δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα με τις αναμμένες δάδες και τα πολύχρωμα βαρκάκια που έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στο λιμάνι.
Οι   "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος"  μέσα από καΐκι τραγούδησαν κάντάδες δίνοντας το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση που έκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα από την καστρονησίδα Μπούρτζι φωτίζοντας τον ουρανό.
Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας,Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, η περιφερειακοί σύμβουλοι Ε. Παναγιωτοπούλου και Α. Σαρρής, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ Κωνσταντίνος Κολόκας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ν.Κωνσταντίνος Τόμπρας, ο κ. Κωνσταντίνος Χελιώτης και πλήθος κόσμου που εντυπωσιάστηκε απο την ¨αναβίωση" της παλιάς Ναυτικής Εβδομάδας".
Στη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016 συμμετείχαν επίσης:

-Λιμενική Αρχή Ναυπλίου
-Ν.Ο. Ναυπλίου
-Η Φιλαρμονική του Δήμου
-Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος
-Το χορευτικό των Φίλων του Π.Λ.Ι.
-Ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Σύλλογος Ναυπλίου
-Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων, Cafe - Bar Ναυπλίου "Τ' Ανάπλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες