Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ξεκίνησαν το Σάββατο 23 Ιουλίου οι εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργιωτίκων "Αγ. Γεώργιος".

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και η τοπική κοινότητα με την συνδρομή του Δήμου  Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ  το τριήμερο από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου 2016.Το Σάββατο διοργανώθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση με ζωντανή μουσική & με παραδοσιακούς χορούς από την χορευτική ομάδα του χωριού της δασκάλας Ελένης Μπέλεση. Στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου, ο Ιερέας του χωριού π. Κωνσταντίνος  Ξανθόπουλος , μέλη του συλλόγου και όλοι οι κάτοικοι του χωριού.
 Κατά την διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης βραβεύθηκε  από την πρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Τράκα, η πρώτη πρόεδρος του συλλόγου που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε  αφιλοκερδώς στον Σύλλογο και το χωριό. Στην εκδήλωση υπήρχε φαγητό και  ποτά ενώ έγινε και κλήρωση μεγάλης λαχειοφόρου με πλούσια δώρα. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Κυριακή 24/7 & ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Πυργιωτίκων με το χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου.
Επίσης η παιδική χορευτική ομάδα από το πολιτιστικό κεντρο  Ιρίων θα χορέψει χορούς της Θράκης και η βραδιά θα κλείσει με παιδικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους. Την Δευτέρα 25/7 & ώρα 20:00 Θρησκευτική πανήγυρις στο ενοριακό κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής Πυργιωτίκων θα γίνει εσπερινός & λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.
STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες