Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Ιουλίου 2016

"ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ¨ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 σε συνεργασία του Δήμου  Ναυπλιέων  του Προοδευτικού Συλλόγου  Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» παρουσιάστηκε ένα μουσικό καλλιτεχνικό δρώμενο η «Μουσική Οδύσσεια» .
Σε μια δημιουργική μουσική σύνθεση και σε ένα εκπληκτικό φυσικό σκηνικό ,στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα , οι Αναπλιώτες απόλαυσαν ήχους και παρουσίες ανάλογους με την μουσική παιδεία της πόλης του Ναυπλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ώρα  που καταυγάζει το φως του ήλιου και η σελήνη άρχισε να ανατέλλει πάνω από το κάστρο του Παλαμηδιού, με φυσικό ήχο, δίχως παρεμβάσεις της τεχνολογίας και φωτισμό που αναδείκνυε το σεβασμό στον ιστορικό χώρο. 

Η βραδιά κύλησε ονειρικά με φοιτητές της Μουσικής Οδύσσειας από διάφορες χώρες στον ιστορικό χώρο της πλατείας του Αγίου Σπυρίδωνα. Τη εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης, η καθηγήτρια πιάνου της Μουσικής Οδύσσειας Yekaterina Lebedeva και πολύς κόσμος.

STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες