Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

01 Ιουλίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. (Winston Churchill )


Την Πέμπτη το βράδυ στο προαύλιο χώρο του πρώτου ΓΕΛ Ναυπλίου έλαβε χώρα η τελετή  αποφοίτησης των μαθητών του σχολείου . Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την Διευθύντρια του σχολείου Χρ. Πεβερέτου , ακολούθησε χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο ,ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων,  πως  μετά από από  12 χρόνια στα θρανία ήρθε η ώρα του αποχωρισμού από το σχολείο και  η συνέχεια της ζωής τους όπου εκείνα διαλέξουν. 

Σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης όλοι θυμόνταν τις καλές στιγμές που πέρασαν στο σχολείο ,την ανεμελιά του μαθητή.  Τα καλύτερα λόγια εξέφρασε η διευθύντρια του σχολείου κα. Πεβερέτου , η οποία έδωσε τις καλύτερες ευχές τις για τα παιδιά ,για τα χαμογελαστά προσωπάκια τους ….Τις ευχές της  για ένα καλύτερο αύριο έδωσε κι η δημοτική σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων ,Μαρία Ράλλη.


Στη συνέχεια, έγινε απονομή απολυτήριων και αναμνηστικών από τους καθηγητές του σχολείου. Κατόπιν,  ακολούθησε θεατρική παράσταση από τους μαθητές , ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσικές μελωδίες από τους τελειόφοιτους .  Την εκδήλωση επιμελήθηκε  ο σύλλογος  καθηγητών του σχολείου κι ο  σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων. 


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες