Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Ιουνίου 2016

Στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος


Το «Θέατρο σε Φόρμα» με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» σε σκηνοθεσία του Τάκη Τσαρσιταλίδη.


 Η γνωστή νουβέλα  του νομπελίστα συγγραφέα Τζων Στάϊνμπεγκ από το 1937 που εκδόθηκε, έχει παρουσιαστεί πάμπολλες φορές στο θέατρο, έχει διασκευαστεί για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και θεωρείται από τα αναμφισβήτητα αριστουργήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας του 20ού αιώνα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλαϊτζής Στέφανος, Καψούρου Σοφία, Παϊζής Στέφανος, Πασσάς Δημήτρης, Παυλόπουλος Φάνης, Τσαρσιταλίδης Τάκης, Φλώρος Σπύρος
& τα μέλη του ΔΗΘΕΑ: Θάνος Τάσος, Κωστούλας Χρήστος, Ψυρογιάννης Γιάννης.
Στην Αμερική του μεσοπολέμου, του μεγάλου κραχ, ο γιγαντόσωμος κι απλοϊκός Λένι και ο μικρόσωμος κι έξυπνος Τζορτζ γυρνούν από τόπο σε τόπο αναζητώντας δουλειά. Οι δυο αταίριαστοι αλλά αχώριστοι φίλοι πιάνουν δουλειά σ' ένα αγρόκτημα, και εκεί, με αφορμή την όμορφη γυναίκα του μοχθηρού Κέρλι, που είναι ο γιος του αφεντικού, μια τραγωδία ξετυλίγεται.
Οι επόμενες παραστάσεις θα γίνουν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17, ΣΑΒΒΑΤΟ 18 και ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Ιουνίου 2016 στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους. Η ώρα έναρξης είναι στις 9.30 μμ.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ στην είσοδο & 8 ευρώ στην προπώληση. Εισιτήρια προπωλούνται στο Άργος (καφέ ¨Εν Λευκώ¨, Βασ. Γεωργίου Β3) & στο Ναύπλιο (καφεκοπτείο – καφωδείο ¨Πυκνό Παρόν¨, Πότη 1).

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες