Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

19 Ιουνίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Μελίνα Τσιλιμίγκρα "Θυμήσου"



Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016  στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Μελίνας Τσιλιμίγκρα «ΘΥΜΗΣΟΥ», που εκδόθηκαν από τον εκδοτικό οίκο «Πνοές Λόγου και Τέχνης»


Την συλλογή παρουσίασαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας, ο φιλόλογος Βασίλης Τσιλιμίγκρας και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ μουσικά την εκδήλωση συνόδευσαν παιδιά από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε μικρή δεξίωση στον κήπο της Βιβλιοθήκης.


Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, γέννημα της πόλης του Ναυπλίου, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απλώνει για πρώτη φορά τα φτερά της στον χώρο της ποίησης. Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) την αγκάλιασε, όπως με στοργή και υπερηφάνεια αγκαλιάζει όλους τους νέους ανθρώπους που έχουν να δημιουργήσουν.


Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής προσπάθειας της Μελίνας Τσιλιμίγκρα, εξεπλάγην ευχάριστα από τον ποιητικό λόγο της Μελίνας Τσιλιμίγκρα, γεμάτος από τα οράματα και τις ελπίδες της γενιάς που έρχεται και που επάξια αντιπροσωπεύει η νεαρή ποιήτρια του Ναυπλίου.


Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γεμισε ασφυκτικά την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ανάμεσά τους ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο πόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Χρήστος Νταβάκος που εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Γιώργος Παϊβανάς, μέλη και το Δ.Σ του Προοδευτικού Συλλόγου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας απέστειλε χαιρετιστήρια επιστολή. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες