Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Εγκαίνια ιατρείου Γεωργοπούλου Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας Παναγιώτας

Υπέρλαμπρα ήταν προχθεσινά τα εγκαίνια του δεύτερου ιατρείου της ιατρού Ειδικού Παθολόγου – Εντατικολόγου Δρ. Παπαγιαννοπούλου – Γεωργοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας στην οδό Πλαστήρα 30 & Ιοκάστης 65, στην περιοχή του Νέου Ζωγράφου, έναντι του τέρματος λεωφορείων 235, 220 και 221. Επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς πλήθος κατοίκων της περιοχής Ζωγράφου άνω των 200 ατόμων, έδειξαν την αγάπη τους και παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που τέλεσε ο πατέρας Αθανάσιος (της οικίας ενορίας του Αγίου Γεωργίου) και ευχήθηκαν στην διακεκριμένη ιατρό Δρ. Παπαγιαννοπούλου – Γεωργοπούλου Αντωνία – Παναγιώτα καλή σταδιοδρομία και καλές δουλειές. Με την παρουσία τους τίμησαν την ιατρό, ο Στρατηγός Παπαγιαννόπουλος Β. Γεώργιος, ο Στρατηγός Πασχάλης Γεώργιος, ο υπ. Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Αγγελόπουλος Παναγιώτης με την σύζυγό του, η Καθηγήτρια Ιατρικής Παν. Αθηνών Νεφρολόγος κ. Γράψα Ειρήνη, η Δερματολόγος ιατρός Δρ. Φερεντίνου – Παπακώστα Δήμητρα, η Καθηγήτρια Οδοντιατρικής Δρ. Δουβάρα Εύα, ο Αγγειοχειρουργός ιατρός Δρ. Καπερώνης Ηλίας, ο Παθολόγος ιατρός κ. Θεοφάνης Κωνσταντίνος με την σύζυγό του, η Μικροβιολόγος κ. Χαντζηγεωργίου Αγγελική, ο Φαρμακοποιός και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κρανιώτης Χαράλαμπος, ο Δικηγόρος κ. Δυοβουνιώτης Ιωάννης με την σύζυγό του, ο Δικηγόρος Ανδρέου Αυγερινός, ο Δικηγόρος κ. Πασχάλης Γρηγόρης, η Αρχιτέκτονας κ. Κυρκιντάνου Ηλέκτρα, ο Εκπαιδευτικός κ. Ευθυμιάτος Ανδρέας, ο Εκπαιδευτικός κ. Σταθάτος, καθώς και πολλοί άλλοι επιστήμονες και διακεκριμένοι κάτοικοι της περιοχής, που για τεχνικούς λόγους έλλειψης χώρου, αδυνατούμε να αναφέρουμε.
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της ιατρού Δρ. Παπαγιαννοπούλου – Γεωργοπούλου Αντωνίας-Παναγιώτας

Γεννήθηκα το 1973 στο Ναύπλιο. Αποφοίτησα το 2000 από την Ιατρική σχολή του Federico II Νάπολης, της Ιταλίας. Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας υπαίθρου υπηρέτησα στο τακτικό εξωτερικό Παθολογικό ιατρείο Γ. Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Ειδικεύτηκα στην Παθολογία από το 2004 ως το 2005 ως έμμισθη ιατρός, και από το 2005 έως το 2007 ως άμισθη συνεργάτης στο Γ. Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου εκτελούσα χρέη εσωτερικού ιατρού της κλινικής και συμμετείχα στην περάτωση των ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ και την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ασθενείς υπό την επίβλεψη του διευθυντή της κλινικής.
Συνέχισα την ειδίκευση της Παθολογίας από το 2007 έως το Μάρτιο 2010 στην Β΄ Παθολογική Κλινική & Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γ. Νοσοκομείου Σισμανογλείου όπου συμμετείχα σε ΤΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και εκτελούσα χρέη βοηθού στους θαλάμους με ασθενείς με ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΕΝΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ HIV ΛΟΙΜΩΞΗ, καθώς και στο ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ. Από τον Μάρτιο 2010 έως το Δεκέμβριο 2010 υπηρέτησα ως άμισθη ιατρός στο ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ του Γ. Νοσοκομείου Σισμανογλείου.
Τον Ιούνιο 2010 έλαβα τον τίτλο της ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.
Από τα τέλη του Δεκεμβρίου 2010 έως και τέλη του Ιουνίου 2013 εξειδικεύτηκα στην ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ. Νοσοκομείου Σισμανογλείου.
Τον Απρίλιο 2016 μου απονεμήθηκε ο τίτλος της ΔΙΔΑΚΤΩΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
Επίσης έχω εκπαιδευτεί και στις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα κατάρτισης Ανθρωπίνων Πόρων 2000-2006
Είμαι μέλος στην Ελληνική ομάδα για την ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ.
Πέραν της Ελληνικής είμαι γνώστης της ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ γλώσσας.
Έχω συμμετάσχει σε περισσότερα των ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) συνεδρίων (με απονομή πιστοποιητικού) και έχω προβεί σε περισσότερες των ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) Ελληνικών Ιατρικών Δημοσιεύσεων, εκ των οποίων σε μια μου απονεμήθηκε Τιμητικός Έπαινος (στο 14ο Πανπελοποννησιακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην Τρίπολη 4-6 Ιουνίου 2004) και σε περισσότερες των ΠΕΝΗΝΤΑ (50) Ξενόγλωσσων Ιατρικών Δημοσιεύσεων.
Από το 2014 διατηρώ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, στην οδό Ηρακλέους 9 & Αιγίου, στο κέντρο της πόλης.
Τον Δεκέμβριο του 2015 παντρεύτηκα τον ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΔΡ. ΒΙΚΤΩΡΑ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στο τέρμα του Νέου Ζωγράφου.
To ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ βρίσκεται ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 30 & ΙΟΚΑΣΤΗΣ 65, ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΝΕΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, άνωθεν του φαρμακείου του συζύγου μου, και θα αποτελεί εφ’ εξής την κύρια έδρα μου, διατηρώντας το αρχικό μου ιατρείο στο Ναύπλιο ως υποκατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες