Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

03 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση απονομής τιμών για τον ΄΄Ατρέα΄΄ από την ΕΠΣ Αργολίδας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας διοργάνωσε  εκδήλωση για να τιμήσει ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά στη διοργάνωση του φετινού διεθνούς τουρνουά ΄΄Ατρέας΄΄ που διοργανώθηκε με επιτυχία τις μέρες του Πάσχα.

Η ΕΠΣΑ βραβεύσε θεσμούς και πρόσωπα που βοήθησαν σημαντικά- οικονομικά και όχι μόνο- στην όλη διοργάνωση που φέτος συμπλήρωσε 11 χρόνια.

Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 3 Ιουνίου σε αίθουσα του πολυχώρου ΄΄Φουγάρο΄΄ ,στο Ναύπλιο.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, διαιτητές και παρατηρητές των αγώνων, ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και στην Ελλάδα, όπως ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Διονύσης Διατσίγκος, η ψυχή του τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια Γιώργος Τόλιας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, και οι Δήμαρχοι, Άργους Μυκηνών, Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση του ΑΤΡΕΑ.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Μαντζούνης το ΔΣ της ΕΠΣΑ, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες