Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Μαύρα σύννεφα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 11-6-2016


Το Σαββάτο, 11 Ιουνίου 2016 αναμένoνται αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλαδα θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 28 και στην Κρήτη από 11 έως 27.


Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι και από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ και τοπικά από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ και μόνο τις θερμές ώρες θα ενισχυθούν και πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί έως 2 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 2 μποφόρ κα μόνο τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.


STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες