Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

03 Ιουνίου 2016

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ανθυπαστυνόμων (ΤΕΜΑ) επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ανθυπαστυνόμων της Ελληνικής Αστυνομίας που λειτουργεί για την αναβάθμιση και βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων του προσωπικού, επισκέφθηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.


Στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής οι  ανθυπαστυνόμοι της σχολής συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Παναγιώτη Πούπουζα και ενημερώθηκαν για την λειτουργία της διεύθυνσης.

Σκοπός της Σχολής είναι η μετεκπαίδευση, η επιμόρφωση και η εξειδίκευση του αστυνομικού προσωπικού, τόσα σε θέματα καθημερινού αστυνομικού ενδιαφέροντος, όσο και σε νέες τεχνικές - μεθόδους, η εκμετάλλευση των οποίων, συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η Σχολή ιδρύθηκε το 1996 και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 190/1996 "Οργανισμός Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας και συναφή θέματα.

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, εδρεύει στο Νομό Αττικής, λειτουργεί σε επίπεδο Αστυνομικής Διεύθυνσης και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία. Επίσης, στο νομό Θεσσαλονίκης λειτουργεί Παράρτημα της Σχολής, σε επίπεδο Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης με διοικητική υπαγωγή σ` αυτή.

STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες