Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Ιουνίου 2016

ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 25 ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ KAI BINTEO


 Το φεστιβάλ Ναυπλίου συμπληρώνει  φέτος 25 συναπτά έτη προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Η αργυρή επέτειος του σπουδαίου θεσμού της κλασικής μουσικής θα έχει εορταστικό χαρακτήρα  μέσα από τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του, τον πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και τη διεθνή εμβέλεια. Από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2016, αξιοποιώντας όλους τους μνημειώδεις χώρους της πόλης του Ναυπλίου θα παρουσιάσει δέκα συναυλίες με σημαντικούς εκπροσώπους του ευρωπαϊκού πενταγράμμου.  


 Το φεστιβάλ Ναυπλίου συμπληρώνει  φέτος 25 συναπτά έτη προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Η αργυρή επέτειος του σπουδαίου θεσμού της κλασικής μουσικής θα έχει εορταστικό χαρακτήρα  μέσα από τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του, τον πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και τη διεθνή εμβέλεια. Από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2016, αξιοποιώντας όλους τους μνημειώδεις χώρους της πόλης του Ναυπλίου θα παρουσιάσει δέκα συναυλίες με σημαντικούς εκπροσώπους του ευρωπαϊκού πενταγράμμου. 

Το Φεστιβάλ άνοιξε  τις πύλες του με μία φαντασμαγορική συναυλία στην ατμοσφαιρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου, όπου ένας από τους πλέον λαοφιλείς και πολυβραβευμένους σολίστες της Σκανδιναβίας, ο Νορβηγός πνευστός Oystein Baadsvik  και η Katarzyna Wieczorek στο πιάνο παρουσίασαν  ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με βάση την τούμπα.


Την πρώτη συναυλία παρακολούθησαν ο πρέσβης της Νορβηγίας Jorn Eugene Gjelstad ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος ,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου ,ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ναυπλίου Γιάννης Βακαρέλης κα.


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες