Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

O ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΤΩ ΑΡΗΣ ΚΑΛΟΘΗΣ -ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΙΟΠΕΙΡΑΤΗ ΤΟ 2000 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΦΟΣ


Νεκρός ανασύρθηκε από το ιστιοφόρο πλοίο  "Ερατώ" στο Ναύπλιο ο καπετάνιος Άρης Καλόθης 75 χρόνων. Ο άτυχος καπετάνιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή που υπέστη. 

  Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμενικού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του καπετάνιου. Ο καπετάνιος Άρης Καλόθης ενεπλάκη στην πλοιοπειρατεία που έγινε στο Ναύπλιο στις 26 Ιουλίου του 2000 στο τουριστικό Ιστιοφόρο  

 Ερατώ από έναν ένοπλο πειρατή , υπόθεση που είχε απασχολήσει τότε το σύνολο των μέσων ενημέρωσης. Ο κάπτεν Άρης όπως συνήθιζαν να τον λένε ,είχε δείξει παραδειγματικό θάρρος κατά την ομηρία του ίδιου άλλα και των επιβατών του σκάφους, μια οικογένεια ξένων με μικρά παιδιά.Η πλοιοπειρατεία έληξε  με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων ανοιχτά του Αργολικού κόλπου και το τέλος του πειρατή. 

Το όνομα του Άρη Καλόθη απέκτησε μυθική διάσταση για τους ανθρώπους του ιστιοπλοϊκού τουρισμού. Ο Άρης Καλόθης ήταν ο πρώτος που έφερε τον ιστιοπλοϊκό τουρισμό στο Ναύπλιο και από τους πρώτους Skipper. Ένιωθε πολύ τυχερός που είχε και τα δυο στην καθημερινή εργασία του, στη ζωή του στη θάλασσα. Η θάλασσα ήταν το τελευταίο μέρος του ,άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σκάφος του , το Ερατώ και την θάλασσα που αγάπησε πολύ.

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες