Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Δύο ερασιτέχνες ψαροντουφεκάδες στην παραλία του Αγίου Νικολάου Καραθώνα στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23-5-2016
Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Όμως από το μεσημέρι και τα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις που μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπή ηπειρωτική χώρα. Πιθανότητα για τοπικές βροχές και όμβρους υπάρχει κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, Θεσσαλίας και Μακεδονίας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και εντάσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου τοπικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι όμως θα επικρατήσουν νότιοι και δυτικοί άνεμοι με εντάσεις που θα κυμαίνονται από 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς, στη δυτική και κεντρική από 13 έως 29, στην νότια από 11 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 25 και στην Κρήτη από 12 έως 25.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ιδιαίτερα στην περιοχή των Δωδεκανήσων η μέγιστη έντασή τους θα φτάνει και τα 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε δυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Εξαίρεση και πάλι η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση που κατά τόπους θα φτάνει και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβλητοί άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ θα στραφούν από το μεσημέρι σε νότιους 3 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ αναμένεται να αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι αρχικά βόρειοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ θα στραφούν από το μεσημέρι σε δυτικούς 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που προς το απόγευμα και βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο τη πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες