Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

03 Μαΐου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ


Παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους σήμερα 3 Μαΐου 2016 ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της πόλεως.
Στην θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσοστόμος με την παρουσία των Μητροπολιτών, Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιεροθέου, Πατρών Χρυσόστομου , Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, Αργολίδος  Νεκταρίου και του Επισκόπου Επιδαύρου  Καλλινίκου. Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης  Λεβέντης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης οι βουλευτές Αργολίδας Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος οι αντιπεριφερειάρχες Στεφανόπουλος και Σιδέρης, περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου  κα, Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στο τέλος της θείας Λειτουργίας  δώρισε στο κ. Παυλόπουλο μια εικόνα του Αγίου Πέτρου.

Στην συνέχεια στο Δημαρχείο του Άργους ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος δώρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπουκάλια  με κρασί από αμπελώνες της περιοχής.



STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες