Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Μαΐου 2016

5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Δελής, και οι πρόεδροι συλλόγων γονέων ο Περικλής Κατσαρός και Μαρίνα Δεσίλλα για την 5η  Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους, διοργανώνεται για 5η συνεχή σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 π.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους και στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους - Μυκηνών.


Τα αθλήματα στα οποία συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι: δρόμος ταχύτητας, ρίψη σφαίρας (πλαστικό μπαλάκι), άλμα εις μήκος και σκυταλοδρομία.

Σκοπός της γιορτής αυτής είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Στόχος μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την άσκηση.


Για φέτος, στην Αθλητική Γιορτή Στίβου μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες