Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

20 Οκτωβρίου 2017

Η Αστυνομία στην Αργολίδα τίμησε τον προστάτης της Άγιο Αρτέμιο


H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.


Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2017 τέλεσε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, θεία λειτουργία και Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου. 

Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος, ενω κατά την δοξολογία χοροστατήσει ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδα π. Πέτρος Αθανασόπουλος.


Την δοξολογία παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρη;ς Κωστούρος, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων. 


Ακολουθήσε Δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες