Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ




Έντονη βροχόπτωση  και πυκνή συννεφιά στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου , Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.




Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 24-10-2017
Την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους, κυρίως στο Ιόνιο και το Αιγαίο, καθώς και στις παράκτιες ηπειρωτικές περιοχές. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι, θα είναι κατά τόπους έντονα και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά με υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα αναπτυχθούν ομίχλες, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 18, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 24.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξαίρεση τον Θερμαϊκό και την περιοχή των Σποράδων όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες