Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Αυγούστου 2017

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ …Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ .... (Βίντεο)




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι πραγματικά καταπληκτικό ο ίδιος ο γιος του πρώην αρχηγού της γνωστής παλαιστινιακής Χαμάς, ο Mosab Hassan Yousef, να ομολογεί δημόσια ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία γκανγκστερική και όλα αυτά περί του Μωάμεθ κλπ είναι… ψεύτικα παραμύθια!

Ο Mosab Hassan Yousef ήταν επί χρόνια μέλος του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς. Οι εμπειρίες που είχε από αυτήν την περίοδο τον κλόνισαν ψυχικά και τον έκαναν να αλλάξει θρησκεία. Όπως ομολογεί, όταν έβλεπε τους δικούς τους στρατιώτες, όντας μουσουλμάνοι, να βασανίζουν με το χειρότερο τρόπο άλλους μουσουλμάνους , άρχισε να νοιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την θρησκεία του Ισλάμ.



Ψάχνοντας να βρει μια απάντηση σε όλη αυτή τη βία που είναι έμφυτη στους μουσουλμάνους, ανακάλυψε κάποια εδάφια από τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού που πραγματικά τον συγκλόνισαν.

Ιδιαίτερα τον ταρακούνησε αυτό που είχε πει ο Χριστός «να συγχωρείτε και να αγαπάτε τους εχθρούς σας».

Ματθ. 5,44 Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε αυτούς, οι οποίοι σας καταρώνται, ευεργετείτε αυτούς, οι οποίοι σας μισούν, και προσεύχεσθε δι’ εκείνους, οι οποίοι σας υβρίζουν και σας συκοφαντούν και σας καταδιώκουν αδίκως,

Όπως υποστηρίζει, το Ισλάμ που είναι μια θρησκεία της βίας, μέσα σε δέκα χρόνια θα τείνει να εξαφανιστεί γιατί όπως πιστεύει, οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι όπως ο ίδιος θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν την καταστροφική και βίαιη διδασκαλία αυτής της θρησκείας.

Το πιο άσχημο στοιχείο σε αυτήν την θρησκεία είναι αυτό το απάνθρωπο που διδάσκει τον ιερό πόλεμο και με αφορμή αυτό το στοιχείο μετατρέπει τους πιστούς σε τέρατα ικανά για κάθε φρικτή πράξη βίας.Οι μουσουλμάνοι είναι τα πρώτα θύματα του Ισλάμ. Πολλές φορές παρατήρησα στα ταξίδια μους την Ανατολή ότι ο φανατισμός προέρχεται από έναν μικρό αριθμό επικύνδυνων ανδρών οι οποίοι προτρέπουν τους άλλους στην εφαρμογή της θρησκείας με τρομοκρατία. Το να απελευθερώσει κάποιος έναν μουσουλμάνο από την ίδια του τη θρησκεία είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέριε σε αυτόν.

Έρνεστ Ρενάν

Οι ίδιοι μουσουλμάνοι, όπως αναφέρει, είναι άνθρωποι όπως όλοι μας. Εκείνο όμως που καλλιεργεί στο ψυχικό τους υπόβαθρο τη βία, είναι το ίδιο το ιερό τους βιβλίο με το οποίο εκπαιδεύονται και μεγαλώνουν.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Κοράνι σαν ένα ασυνάρτητο μυθιστόρημα που είναι γεμάτο πλάνες και ψέματα.

Για όλα αυτά η συνέπεια είναι ότι η ίδια η οικογένειά του τον έχει ξεγράψει και η ίδια του η ζωή βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε κίνδυνο.Οι μουσουλμάνοι είναι τα πρώτα θύματα του Ισλάμ. Πολλές φορές παρατήρησα στα ταξίδια μους την Ανατολή ότι ο φανατισμός προέρχεται από έναν μικρό αριθμό επικύνδυνων ανδρών οι οποίοι προτρέπουν τους άλλους στην εφαρμογή της θρησκείας με τρομοκρατία. Το να απελευθερώσει κάποιος έναν μουσουλμάνο από την ίδια του τη θρησκεία είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέριε σε αυτόν.

Έρνεστ Ρενάν

Οι ίδιοι μουσουλμάνοι, όπως αναφέρει, είναι άνθρωποι όπως όλοι μας. Εκείνο όμως που καλλιεργεί στο ψυχικό τους υπόβαθρο τη βία, είναι το ίδιο το ιερό τους βιβλίο με το οποίο εκπαιδεύονται και μεγαλώνουν.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Κοράνι σαν ένα ασυνάρτητο μυθιστόρημα που είναι γεμάτο πλάνες και ψέματα.

Για όλα αυτά η συνέπεια είναι ότι η ίδια η οικογένειά του τον έχει ξεγράψει και η ίδια του η ζωή βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε κίνδυνο.Υπάρχει ένα Κοράνι που βρέθηκε και χρονολογείται στις 568 ΑD-645 ΑD, δηλαδή πριν την εμφάνιση του Μοχάμεντ και είναι ένα στοιχείο που ίσως καταρρίπτει τη θειά επιφοίτηση, όπως αναφέρεται, με την οποία γράφτηκε αυτό το βιβλίο.Για το ίδιο το Κοράνι, ο Αμερικάνος καθηγητής ιστορίας, Dr. James White, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ένα ενιαίο Κοράνι αλλά υπάρχουν πολλές version και από την πρώτη περίοδο που άρχισε να γράφεται, η κάθε περιοχή που εξαπλώνονταν το Ισλάμ έκανε τι δικές της προσθήκες διαμορφωνόντας ένα ξεχωριστό Κοράνι σύμφωνα με τους πολιτικούς σκοπούς της περιοχής.

Και το χιουμοριστικό βίντεο που έσπασε ρεκόρ επισκέψεων και έγινε viral στο διαδίκτυο. Ας το ξαναδούμε άλλη μια φορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες