Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Αυγούστου 2017

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Και σε μεσίτριαν έχω, προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, μη μου ελέγξη τας πράξεις, ενώπιον των Αγγέλων, παρακαλώ σε, Παρθένε, βοήθησόν μοι εν τάχει.

Με κάθε λαμπρότητα τιμάτε η εορτή της  Κοιμήσεως  της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ,ο οποίος μίλησε επίκαιρα για το πρόσωπο της Θεομήτορος. Μετά το πέρας του εσπερινού ο Μητροπολίτης προέβη  εις  χειροθεσία σε αναγνώστη του Ιεροψάλτη  και φοιτητή της Θεολογίας  ,Χρήστου Σελλή. 


 Στη συνέχεια ακολούθησε  λιτάνευση  της  Ιεράς  Εικόνας  της Κοιμήσεως Θεοτόκου στους δρόμους του χωριού μεταξύ πλήθους κόσμου.  Στο τέλος της λιτανείας ο Ιερέας του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πρωτοπρεσβύτερος  και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος ,π. Πέτρος Αθανασόπουλος  ,ευχαρίστησε τον μητροπολίτη για την τιμή που έκανε να χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό καθώς κι όλους όσους ήρθαν για να τιμήσουν την Παναγία. 

Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, ο ααντιπεριφερειάρχης Αργολίδος  Α.Χειβιδόπουλος κι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους -Μυκηνών κ. Μπέγκος.

 <iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/YZloc_QnEC8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες