Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ -ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ο καιρός σταδιακά από σήμερα αλλάζει με πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές συμφωνα με την ΕΜΥ,


Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 16-5-2017
Σημαντική επιδείνωση του καιρού στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα περιμένουμε την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στην Ήπειρο, στη Δυτική Θεσσαλία και στη Δυτική Μακεδονία. Στη Θράκη, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 15 έως 25, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 15 έως 23 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στα Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους με πιθανότητα για πρόσκαιρα έντονα φαινόμενα. Τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες