Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

07 Απριλίου 2017

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μαζί με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Αργολίδος Σπύρος Αντωνόπουλος  στο εργοστάσιο Εσπερίδες στην Νέα Κίο Αργολίδος, Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.


Σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν, είχε  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αργολίδα. Το πρόγραμμα της περιοδείας του υπουργού ξεκίνησε με επίσκεψη  στο δημοτικό διαμέρισμα Λυγουριό του δήμου Επιδαύρου όπου  εστίασε στην υπογραφείσα σύμβαση για την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού άρδευσης Αναβάλου στον ενιαίο Δήμο Επιδαύρου.
 Ο υπουργός κατόπιν επισκέφτηκε την  Ερμιόνη όπου  παραβρέθηκε σε σύσκεψη φορέων, προσκεκλημένος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερμιόνης. Το απόγευμα επισκέφτηκε  το εργοστάσιο Εσπερίδες  της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας στην νέα Κίο και αντάλλαξε  απόψεις  με εκπροσώπους των εργαζομένων.

 Το εργοστάσιο Εσπερίδες το καλοκαίρι του 2016 είχε καεί από πυρκαγιά στο εσωτερικό του.    Ακλούθησε  ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άργους όπου ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου ανάπτυξε το θέμα «Αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη».

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες