Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

21 Μαρτίου 2017

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου 2017 διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου .


Το Επιμελητήριο ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του και της οικονομίας διευρύνει τις δραστηριότητές του και καλύπτει σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η εξειδίκευση και η πιστοποίηση έχουν σημαντικό ρόλο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.


Βασικός στόχος μας είναι η πιστοποίηση των φυσικών προσώπων μέσα από την αναγνώριση της κατάρτισης, της γνώσης και της εμπειρίας τους που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες απαιτήσεις, προδιαγραφές και διαδικασίες που προβλέπονται από διεθνή πρότυπα.

Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η ίδρυση φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε.

Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης κος Άγγελος Τόλκας.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες