Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Μαρτίου 2017

Σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης

Σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης
Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας.

Πενήντα μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βρέθηκαν στην Άρτα από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Κατά την παραμονή τους στην Άρτα, γνώρισαν το μοναδικό και ιστορικό περιβάλλον της περιοχής, ξεναγήθηκαν στον Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το βράδυ, παρουσίασαν εκδήλωση ανοικτή στο κοινό στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, παρουσίασε «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού απέδωσε βυζαντινούς ύμνους.
Η εκδήλωση έκλεισε με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, η Αντιδήμαρχος Αρταίων κα Άννα Κουτρούμπα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Γεωργογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου και πλήθος κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες