Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Μαρτίου 2017

Εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο 3ο Ναύπλιο - Artiva Youth Music Festival



 Με πολλές συμμετοχές ξεκίνησε το Σαββατο το απόγευμα το  «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ-ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ (YOUTH MUSIC FESTIVAL)» που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, για τρίτη συνεχή χρονιά στην αίθουσα Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Οι Χορωδίες και τα μουσικά σχήματα από πέντε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας που άνοιξαν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν:

• H Παιδική - Νεανική Χορωδία Δήμου Λαυρεωτικής
• H Παιδική - Εφηβική Χορωδία της Ελληνογερμανικής Αγωγής
• H Χορωδία Γυμνασίου Σαραβαλίου
• H Χορωδία Ωδείου Δυτικής Ελλάδος
• Χορωδία & Ορχήστρα Γυμνασίου Πολυκάστρου

Το φεστιβάλ για τρίτη φορά φιλοδοξεί να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία των παιδιών και των νέων, να υπογραμμίσει την επίτευξη του κοινού σκοπού μέσα από τη συνεργασία αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει έργα ελλήνων και ξένων συνθετών μέσα από την τέχνη της χορωδιακής και οργανικής μουσικής.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ελεύθερο χαρακτήρα και δεν είναι διαγωνιστικό, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ παρακολούθησε και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ο οποίος στο χαιρετισμό του επεσήμανε την μεγάλη σημασία της μουσικής στην διαπαιδαγώγηση και την εξέλιξη της προσωπικότητας των μαθητών.  

Το φεστιβάλ συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 19.00 στην αίθουσα Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες