Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

09 Φεβρουαρίου 2017

Με ένα «κλικ» ενημερώνετε τον δήμο για προβλήματα

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, σε σημερινή συνέντευξη τύπου,   παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα,το novoville., που εγκαινιάζει ο δήμος για τον εντοπισμό των τοπικών προβλημάτων και την ταχύτερη επίλυσή τους.
Το novoville είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος,το οποίο αλλάζει τον παραδοσιακό μηχανισμό διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος.

Οι χρήστες κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή novoville στα κινητά τους τηλέφωνα και μπορούν να δηλώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο προβλήματα όπως, λακκούβες, οδική σήμανση, δημόσιος φωτισμός, διαρροές υδάτων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα πάρκα και δεκάδες άλλα προβλήματα που συναντάμε στις πόλεις μας καθημερινά. Παράλληλα μπορούν να αναφέρονται, να ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου και τελικά να επιλύονται συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της γειτονιάς μας, της πόλης που ζούμε και εργαζόμαστε μας. Με το novoville συνεργαζόμαστε και κάνουμε τις πόλεις μας καλύτερες.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες