Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του.

 

Την  πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ενώ παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Δ.Κρίγγος και Π.Παπαϊωάννου και φυσικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργειων Ο ΔΑΝΑΟΣ Δημήτρης Παπανικολάου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και πολύς κόσμος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Π. Καράμπελα - Σγούρδα, μουσικολόγου, κριτικού-μουσικής, καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου, Πρόεδρου Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman, Μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Μέλους της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου, Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και Επίτιμου Μέλους του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός».

Ακολούθησε συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας.



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες