Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΤΣΙΚΙΑ



Κοπάδι με κατσίκια στην τοποθεσία του Αγίου Νικολάου στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016. 

STUDIO B&G 


Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 16-12-2016
Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, και το Αιγαίο. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά των ίδιων περιοχών. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε αρκετά πεδινά της βόρειας χώρας. Στις ίδιες περιοχές και έως το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -7 έως 7 βαθμούς, στην κεντρική από -1 έως 12, στη νότια από 2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 3 έως 9, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από 4 έως 13.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και μετά το μεσημέρι 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως μετά το μεσημέρι θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα για βροχή, και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Χιονόνερο και πιθανώς χιόνι θα πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες