Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

06 Νοεμβρίου 2016

Εντυπωσιακή η έκθεση του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Ναύπλιο

 


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Δημούλη με τίτλο "..με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο"  στην ιστορική αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο.


Τα πραγματικά εντυπωσιακά έργα του Ναυπλιώτη καλλιτέχνη κέρδισαν με την πρώτη ματιά τους επισκέπτες της έκθεσης που πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από την άγνωστη για τους πολλούς καλιτεχνική πλευρά του επιτυχημένου επιχειρηματία της πόλης.

Πίνακες ζωγραφικής, ξυλόγλυπτες δημιουργίες, εντυπωσιακές τριήρεις και σκηνές από την αρχαία ελλάδα πάνω στο αγαπημένο υλικό του καλλιτέχνη το λευκό μάρμαρο, μέσα από σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας, για τους τρεις κύκλους ζωής του, γεννημένου στην Πρόνοια και με αρκαδική καταγωγή καλλιτέχνη, Κωνσταντίνου Χ. Δημούλη.


Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Δημούλης είναι γνωστός επιχειρηματίας της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου και αυτοδίδακτος καλλιτέχνης. 


Το ταλέντο του στην ελαιογραφία, την μαρμαρογλυπτική και την ξυλογλυπτική αντικατοπρίζεται σε 3 κύκλους έργων τα οποία εκτίθενται όλα μαζί για πρώτη φορά στο Βουλευτικό Ναυπλίου από τις 6 ως τις 15 Νοεμβρίου.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες