Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

19 Νοεμβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟΠΙΟ


Μία ψαρόβαρκα στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο  ηλιόλουστο Ναύπλιο, Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016.

STUDIO B&G 


Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 19-11-2016
Λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικά ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Στην Κρήτη και στα Κύθηρα είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 16 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 19 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 17 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 9 έως 18 στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 11 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο βόρειοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες