Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

31 Οκτωβρίου 2016

«Βραβεύτηκε η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους»

 
Μια σπουδαία διάκριση κατέλαβε  ο Δήμος Άργους Μυκηνών στα Best City Awards 2016, όπου απέσπασε το «Bronze» βραβείο  στον τομέα των αστικών αναπλάσεων, για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, επιβεβαιώνοντας από έναν διακεκριμένο οργανισμό αυτό που οι πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών επιβραβεύουν καθημερινά, την αλλαγή πορείας του τόπου μας. 



Τα βραβεία Best City Awards αποτελούν πλέον θεσμό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και απευθύνονται σε φορείς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που έχουν να επιδείξουν την τελευταία τριετία νέες καινοτόμες ιδέες, λύσεις ή τεχνολογίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών  Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου και παρευρέθηκαν  Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιφερειών, στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλλίτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών και αειφόρων πόλεων της χώρας μας. Το βραβείο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών παρέλαβε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος και δήλωσε: 

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βραβεύεται η πρωτεύουσα του Δήμου μας το Άργος για ένα έργο το οποίο είχαμε πιστέψει και αγωνιστεί ως δημοτική αρχή. Ανήκουμε πλέον στις πόλεις που καινοτομούν , που κάνουν βήματα προόδου, που προσπαθούν να κάνουν την ζωή των πολιτών τους ποιοτικότερη». Τα βραβεία τελούν υπό την Τιμητική Υποστήριξη του Δικτύου Ελληνικών Πράσινων Πόλεων, του Ελληνικού Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου, του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών, του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος του ΕΜΗΠΕΕ (Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής Επικοινωνιών  Ελλάδος  και του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας)

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες