Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Οκτωβρίου 2016

Το θέμα των απορριμμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Με το θέμα των απορριμμάτων απασχολήθηκε κατά κύριο λόγο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων στην χθεσινή τακτική συνεδρίαση του.



Το θέμα της προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Άργους Μυκηνών όπως είναι φυσικό μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών μονοπώλησε την συνεδρίαση.
Ο Δημαρχος ξεκίνησε την συζήτηση με εκτενή αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. ενώ τόνισε επανειλημμένος πως ακόμα και στο τοπικό σχέδιο διαχείρισης που κατατέθηκε χθες και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία γινεται πολλές φορές αναφορά στην συνεργασία των δύο όμορων Δήμων.
Ο κύριος Γραμματικόπουλος με μπαράζ ερωτήσεων αλλά και στην τοποθέτηση του επεσήμανε τον κίνδυνο το Ναύπλιο να μείνει ξεκρέμαστο και τον κίνδυνο προστίμων, ενώ αποκάλυψε και έγγραφο του Δήμου Άργους Μυκηνών που ζητά από την κυβέρνηση τα 600.000 ευρώ που έχουν διατεθεί στο Ναύπλιο για την κοινή διαχείριση.
Μπάμπης Αντωνιάδης, Δημοσθένης Δρούγκας και Γιώργος Πινάτσης μίλησαν για μια συλλογική αντιμετώπιση των απορριμμάτων που δεν υπάρχει και τόνισαν πως όλα καταλήγουν στην ΤΕΡΝΑ και γίνονται για τα λεφτά.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη στην συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες