Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ WHEELING2 HELP


Το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, υποδέχθηκε  τους ποδηλάτες του wheeling2help  με σκοπό  της εθελοντικής δράσης ήταν  οι δημότες της πόλης , να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα που τα έχουν ανάγκη.


  Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη  μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού που έγινε στην πλατεία Φιλελλήνων.  Κατά την εκδήλωση έγιναν πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, βιωματικά εργαστήρια σχετικά με την αναπηρία, δημιουργική απασχόληση για παιδιά και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.
Στην δράση συμμετείχαν ο Συλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου κα.

Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι η εκπαιδευτικός – εικαστικός Μάρα Μάγδα, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Αργολίδας Μάρα Ελένη, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αργολίδας Γιατράκος Ιωάννης και άλλοι εθελοντές εκπαιδευτικοί.
Στη μεγάλη αυτή γιορτή του εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/09/2016 και ώρα 18:00 στην πλ. Φιλελλήνων έλαβαν χώρα πολιτιστικές/ αθλητικές εκδηλώσεις, βιωματικά εργαστήρια σχετικά με την αναπηρία, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, εκθέσεις έργων ζωγραφικής των παιδιών με θέμα το ποδήλατο, την ασφαλή χρήση του και τα πολλαπλά οφέλη από αυτήν και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.Στην δράση συμμετείχαν επίσης και ιππείς με τα άλογά τους που πρόσφεραν δωρεάν βόλτα σε μικρα παιδιά.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες