Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η περιήγηση με ποδήλατα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο πλαίσιο του εορτασμού της "Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο"


Η δράση υλοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016  με εκκίνηση την πλατεία Τριων Ναύρχων. Στην περιήγηση συμμετείχε το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και μέλη των ποδηλατικών Συλλόγων της περιοχής.

Η περιήγηση ακολούθησε τις οδούς Αμαλίας - Όθωνος, Δημ. Υψηλάντου, Μπουμπουλίνας, Φαρμακοπουλών, Σταϊκοπούλου, Θ. Κωστούρου μέχρι το πάρκινγκ του Ξενία. 


Κατα την επιστροφή ακολούθησε τις οδούς Σταϊκοπούλου, Ναό Αγίου Σπυρίδωνα και μέσω της Παπανικολάου κατέληξε στην πύλη της Ξηράς.


Η περιήγηση απευθυνόταν στους μαθητές/-τριες, στους γονείς και στους καθηγητές τους και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του Τμήματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου. Επίσης παρούσα ήταν η Τροχαία Ναυπλίου, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες.
 



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες