Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

04 Ιουλίου 2016

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ



Πεθαίνει ένας Οικουμενιστής Δεσπότης και αφού καβαλά  την πολυτελή mersentes του πηγαίνει στο Παράδεισο κορδωτός – κορδωτός με όλη του την Αρχιερατική του ενδυμασία ,σαν λατέρνα.
Ευτυχώς για καλή του τύχη εκείνη την ημέρα έχει στον Παράδεισο παγκοινιά(γενική απασχόληση) και έτσι ο Άγιος Πέτρος δεν βρισκόταν στο φυλάκιο.
Σαν βλέπει ο Δεσπότης αφύλαχτη  την είσοδο μπαίνει μέσα και μετά από λίγο αρχίζει να διοργανώνει μέσα στον Παράδεισο οικουμενιστικά συνέδρια και ημερίδες.

Δεν περνά μιά ημέρα και γεμίζει ο Παράδεισος διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.
Ανάστατος ο Άγιος Πέτρος τρέχει να μάθει τι συμβαίνει.
Τότε του απαντούν οι διαδηλωτές:
Ήρθε εδώ ένας δεσπότης και μας κήρυξε ότι τσάμπα κάθισαμε και μαρτυρήσαμε για να μπούμε στον Παράδεισο.Μπορούσαμε λέει να καθίσουμε στα αυγά μας, να περνάμε καλά, και θα μας έβαζε ο Χριστός ή ο Μωάμεθ ή ο Βούδας στον Παράδεισο, αφού όλες οι θρησκείες σώζουνε και τί κοράνι τί Ευαγγέλιο; όλα είναι ίδια.
Είναι αλήθεια όλα αυτά Άγιέ μου;Διότι  άμα είναι έτσι , μου φαίνεται, ότι του κάκου καθίσαμε να χάσουμε την ζωή μας και τα νιάτα μας για την αγάπη του Χριστού. Άλλου του κόψανε την κεφαλή, άλλου τα πόδια ,άλλον τον ΄φάγαν τα λιοντάρια , άλλον τον τηγανίσανε και λογιώ -λογιώ μαρτύρια υποφέρανε για του Θεού το Θέλημα...
Μόλις ακούει αυτά ο Άγιος Πέτρος τρέχει φουριόζος με το αίμα του  να ανεβαίνει στο κεφάλι, πιάνει τον δεσπότη απ΄το πανωκαλύμμαυχο, του δίνει μία και τον ξεσφενδονίζει στην κόλαση μέχρι να πεις το τρία.
Σαν τον είδανε οι σατανάδες τον Δεσπότη να΄ρχετε κάτω την κόλαση στήσανε ένα μεγάλο πανηγύρι , υψώσανε πανό για τα καλωσορίσματα και όλη εν πομπή και λιτανία τον υποδεχόντουσαν λέγοντάς του:
-Που ήσουν τόσο καιρό και σε ψάχναμε; Έλα τώρα στην κόλαση να γίνουμε πολλοί!
Αφού τον ξεναγήσανε στα καζάνια και στα καμίνια μετά αρχίζει και πάλι ο δεσπότης να διοργανώνει τις οικουμενιστικές οργανώσεις και διαλέξεις  του.
Δεν περνά και εδώ λοιπόν μία ημέρα και να! οι πορείες  και οι διαδηλώσεις.
Τρέχει τότε πανικόβλητος ο διάβολος και αρχίζει να ρωτά το τι συμβαίνει.
Τότε ξεχωρίζει ένας κολασμένος τζιχαντιστής και αρχίζει να διαμαρτύρεται:
-Εμένα που με βλέπεις  αποκεφάλισα 43 Χριστιανούς και γι΄αυτό ήρθα εδώ να τιμωρούμαι.
-Το ξέρω. Και γιατί μου το λές τάχατες για να σου κολλήσω και  ένσημα;
-Όχι! μα να , εγώ τις προσταγές του μεγάλου μας Προφήτη του Μωάμεθ ετήρησα να αγωνίζομαι για την πίστη μου και να σκοτώνω αν χρειαστεί. Ακολούθησα κατά γράμμα την θρησκεία μου αλλά τιμωρήθηκα να βρίσκομαι εδώ.
 Γιατί λοιπόν  αφού , ως λέει και ο Σεβασμιώτατος ότι όλες οι θρησκείες οδηγούν στην σωτηρία, να κολάζομαι; μήπως έκανες ρε συ παλιοτζίνι   κανένα  λάθος στα κιτάπια σου;
Το ίδια άρχισαν να φωνάζουν και όλοι οι κολασμένοι και να εξανίστανται ζητώντας την δικαίωσή τους.
Φιμωμένος ο αρχιδιάβολος  δεν ήξερε τι να τους αποκριθεί και έτσι συγκαλεί  γενικό συμβούλιο όλων των σαταναρέων.
-Με αυτόν τον δεσπότη που μπλέξαμε θα βρούμε άσχημο μπελά. Πήγε στον Παράδεισο τους αναστάτωσε.Έρχεται  στην κόλαση μας ανακατεύει.
Θα αναποδογυρίσει όλο το σύμπαντο αυτός .
Τότε βγάζουν εν απαρτία κοινή απόφαση να τον ξαποστείλουν στην απομόνωση της κολάσεως για να βρουν την ησυχία τους.
Αφού τον μεταφέρουν εκεί το γρηγορότερο τότε ανοίγουν μία σιδερένια πόρτα και βλέπει ο σεβασμιώτατος έκπληκτος πάνω σε μία γέφυρα να κάθονται όλοι του οι φίλοι οι Οικουμενιστές με πρώτο και προεξάρχοντα τον Πάπα και να φουμέρνουν από ένα πούρο αβάνας, ενώ από κάτω ήτανε ένας βόθρος που κολυμπαρίζανε όλες οι ακαθαρσίες και τ΄αποπατήματα.
-Μωρέ καλά περνάνε αυτοί εδώ ,θα έχουμε και τσιγάρα δωρεάν.
Τον αμολάνε λοιπόν εκεί μέσα προσφέροντάς του και σ΄αυτόν  ένα πούρο αβάνας .
Δεν προλαβαίνει όμως να καπνίσει το μισό και τότε ακούει ένα ταγκαλάκι να τους διατάζει:
-Αγαπητοί κύριοι το πεντάλεπτο διάλλειμα τελείωσε. Τα κεφάλια σας τώρα όλοι μέσα!




<Ένας ενοχλητικός Καλόγερος>

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες