Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ




Ο ήλιος δύει μέσα από τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.




 Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 8-9-2016
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις περιμένουμε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 κυρίως στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην Κεντρική και Δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Δυτική Μακεδονία. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν επίσης περιοχές της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 18 έως 28 στην Ήπειρο και την υπόλοιπη Μακεδονία, από 16 έως 33 βαθμούς στη Θράκη, από 16 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 28 στις Κυκλάδες και στις Σποράδες, από 17 έως 33 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και από 25 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 στο Κεντρικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα Δωδεκάνησα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδική βροχής ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ

STUDIO B&G

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες