Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

06 Σεπτεμβρίου 2016

Έκκληση από μητέρα 6χρονου που πάσχει από λευχαιμία: «Δώστε μία ευκαιρία να ζήσει ο μικρός Kωνσταντίνος»


Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Τον δικό του αγώνα για την ζωή δίνει ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος. Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και εδώ και 2,5 χρόνια δίνει τη δική του μάχη.

Δεν έχει χάσει ούτε λεπτό το χαμόγελό του και είναι η ψυχή της ογκολογικής μονάδας παίδων «Ελπίδα».

Ο μόνος τρόπος ωστόσο για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί στις ΗΠΑ, με τη νοσηλεία του σε κλινική στο Σιάτλ να απαιτεί το ποσό των 455.000 δολαρίων.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η μητέρα του μικρού Κώστα, Αγγελική Νικολακοπούλου, μιλώντας κάνει έκκληση σε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του παιδιού της και να του δώσει μια ευκαιρία να ζήσει.

«O μικρός Κωνσταντίνος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Είναι ένα παιδί χαμογελαστό που μας δίνει αυτό δύναμη. Οι ελπίδες για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, όπως μας λένε οι γιατροί, είναι αρκετές. Ωστόσο, θα πρέπει ο μικρός να πάει στις ΗΠΑ και για τη νοσηλεία του πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό των 455.000 $» αναφέρει αρχικά στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα η μητέρα του μικρού αγωνιστή από το Άργος.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Αν μπορεί όμως, έστω και 5 ευρώ, να δώσει για τον μικρό μας, θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια, καθώς ο Kωνσταντίνος μάς έχει όλους ανάγκη για να ζήσει» προσθέτει η Αγγελική Νικολακοπούλου.



Τράπεζα Πειραιώς αρ. λογαριασμού.

GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100

Δικαιούχοι: Νικολακοπούλου Αγγελική

Τσίμπος Νικόλαος

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ...



235 000 ευρώ έχουν ως τώρα μαζευτεί για τον μικρό Κωνσταντίνο, όμως δε φτάνουν. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων στο νοσοκομείο του Seattle είναι μέχρι την Tετάρτη 7/9. Οι γονείς του Κωνσταντίνου ζητούν απο όλους εμας να βοηθήσουμε οικονομικά ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη θέση του μικρού τους ήρωα στο θεραπευτήριο. Αν τα καταφέρουν ο μικρός Κωνσταντίνος θα ξεκινήσει τη θεραπεία του στις 20 Σεπτεμβρίου!!! Ας του δώσουμε μια ευκαιρία. 




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες