Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

27 Αυγούστου 2016

Με αγώνες water polo ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016"

Ξεκίνησαν σημερα οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016 που διοργανώνουν, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της δημιουργικής πορείας του, ο Συλλογος των Απανταχού Ναυπλιέων Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ και ο Δημος Ναυπλιέων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου με αγώνες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης απο τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στον στον χώρο του Ν.Ο. Ναυπλίου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και απένειμαν βραβεία στους συμμετέχοντες αθλητές, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ Κωνσταντίνος Κολόκας, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ν., ο κ. Κωνσταντίνος Χελιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ράλλη κ.α

Ο εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016", συνεχίζονται και κορυφώνονται το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 το βράδυ στο λιμάνι του Ναυπλίου "Π". 

Το πρόγραμμα των βραδινών εκδηλώσεων:

20.00' Τμηματική αναχώρηση από την πλατεία Τριών Ναυάρχων της Φιλαρμονικής Δήμου Ναυπλίου, των "Τραγουδιστάδων τση Ζάκυνθος" και του Χορευτικού συγκροτήματος των φίλων του Π.Λ.Ι.

20.30' Ομιλίες, ρίξη στεφάνου.

21.00' Χοροί από τους φίλους του Π.Λ.Ι.

21.40' ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ

22.30' Ρίξη πυροτεχνημάτων

22.45' Λήξη εκδηλώσεων.

Στη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016 συμμετέχουν και τιμούν με την παρουσία τους:

Λιμενική Αρχή Ναυπλίου
Ν.Ο. Ναυπλίου
Η Φιλαρμονική του Δήμου
Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος
Το χορευτικό των Φίλων του Π.Λ.Ι.
Ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Σύλλογος Ναυπλίου
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων, Cafe - Bar Ναυπλίου "Τ' Ανάπλι"





STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες