Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Αυγούστου 2016

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ναύπλιο 24-8-2016

     Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, ευχαριστεί  τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος υπέγραψε σήμερα την  Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού , της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ν.Π.Δ Δ. με την επωνυμία - Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. με θέμα, «Μελέτη Επείγουσας Στατιστικής Αποκατάστασης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου»    για να συνταχθούν οι απαραίτητες μελέτες για την αποτύπωση, την διερεύνηση της στατικής επάρκειας και την εκτίμηση της τρωτότητας του φέροντος οργανισμού του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, με σκοπό να γίνει εντοπισμός των προβλημάτων και να προταθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα και οι τεχνικές επέμβασης και ενίσχυσης του Ναού με ταυτόχρονη διατήρηση της υπάρχουσας μορφής του, καθώς επίσης και η σύνταξη προϋπολογισμού για τις εργασίες που θα απαιτηθούν.

    Επίσης, ευχαριστεί τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Βασίλειο Σιδέρη,Ιωάννη Σαρρή και Ελένη Παναγιωτοπούλου.
     Όλως ιδιαιτέρως, ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο για την άμεση υποστήριξη αντιμετώπισης των προβλημάτων του Ιερού Ναού,ο οποίος ήταν ο πρώτος που από την πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ανέλαβε πρωτοβουλίες για την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης,αλλά και για την διαρκή του υποστήριξη.

ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες