Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες Παρασκευή 12 Αυγούστου το μεγάλο διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο. Παραδοσιακά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε τον χώρο της εκδήλωσης.


Την πρώτη μέρα του διήμερου φεστιβάλ εμφανίστηκαν το συγκρότημα των Φίλων του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, το Λυκειο Ελληνίδων Άργους, η σχολή χορού Κατσίκης από την Πάτρα, το συγκρότημα Κρητικών χορών Κυριακάκης " Ερωτόκριτος" και φυσικά η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με 50μελή αποστολή, που έκανε και θεματική είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης με χορούς και τραγούδια του Πόντου.Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας κ. Ραφαήλ Μπαρού καλωσωρησε τον κόσμο και τα συγκροτήματα, ενώ ο Δημαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος τόνισε πως ο Δήμος Ναυπλιέων με αυτή την εκδήλωση δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν χορούς και παραδοσιακά δρώμενα από πολλές περιοχές της Ελλάδας, στηρίζοντας έτσι τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.


Στην έναρξη της εκδήλωσης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα από τους διοργανωτές προς τους επικεφαλής των αποστολών των φιλοξενουμένων χορευτικών συγκροτημάτων. 



STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες