Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

03 Ιουλίου 2016

Τιμητικές απονομές από τον ΣΕΓΑΣ σε ανθρώπους του αθλητισμού στην Αργολίδα


Στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων Νοτίου Ομίλου που διεξάγονται στο Ναύπλιο αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου, ανθρώπους του αθλητισμού της Αργολίδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και οργανώθηκε από τον σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα βραβεύθηκαν με τιμητική πλακέτα οι προπονητές, Παύλος Τσιτουρίδης και Θοδωρής Ντεβές, ο κ. Γιώργος Σέκερης ενώ με το χρυσό μετάλλιο του ΣΕΓΑΣ τιμήθηκε ο παλιός προπονητής κ Γιώργος Πουλάκος, για την συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό του νομού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν τις διακρίσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, μέλη του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων Νοτίου Ομίλου, άνθρωποι του αθλητισμού και εθελοντές.

Η βραδιά έκλεισε με μικρή δεξίωση προς τιμήν των τιμηθέντων.


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες