Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ


Με επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Νότιου Όμιλου που  διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου στο Ναύπλιο και συνδιοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ, με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλιέων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της κατηγορίας παμπαίδων-παγκορασίδων α'έχουν το δικαίωμα για πρώτη φορά να λάβουν μέρος σε αγώνες πανελλήνιας φάσης και να δοκιμάσουν τις…αντοχές τους. Πάντως, μέχρι και πριν τρία χρόνια η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ενιαία, προτού διασπαστεί σε όμιλο βορρά και νότου.

 Στο Ναύπλιο βρεσκονται αθλητές-αθλήτριες των παρακάτω ΕΑΣ: Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βόρειας Πελοποννήσου, Πειραιά, Αθήνας, Δυτικής Αττικής, Λέσβου, Χίου – Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Κρήτης και Βοιωτίας – Εύβοιας.Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν από τα σωματεία στις κατά τόπους ΕΑΣ έως αύριο, κι αφού υπάρξει η επεξεργασία από τους τεχνικούς συμβούλους για την ορθότητά τους, θα πάνε στον ΣΕΓΑΣ για τον καταρτισμό των λιστών σε κάθε αγώνισμα. 


Την πρώτη μέρα των αγώνων παρακολούθησαν μεταξυ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας  Παναγόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, άνθρωποι του αθλητισμού και φυσικά γονείς των αθλητών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες