Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

18 Ιουνίου 2016

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΜΠΑΚΑ

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

 Τη Δευτέρα 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ΕΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΆΔΙ (Μέρμπακα) ΙΕΡΌΣ ΝΑΌΣ ΑΓΊΑΣ ΤΡΙΆΔΟΣ.  Το εσπέρας της παραμονής Κυριακή 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και ώρα 8:00μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ. Μετά το πέρας του Εσπερινού και περί ώραν 9:30 μ.μ. θα γίνει η λιτάνευση της Αγίας Εικόνος παιανιζούσης της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπλίου. 
Την ημέρα της εορτής Δευτέρα 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΊΟΥ . 

Κατά τον εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία, θα ψάλει η Βυζαντινή Χορωδία του Ι. Ναού μας υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου.
Το βράδυ της εορτής και ώρα 7:00μ.μ θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ιερά Παράκλησης εις την Παναγία Τριάδα. 
Περί ώραν 8:30 μ.μ εις τη πλατεία του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί  μουσικοχορευτική εκδήλωση από το χορευτικό τμήμα του Επιμορφωτικού Συλλόγου ΑγίαςΤριάδας
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας όπως προσέλθουν και τιμήσουν την Ιεράν Εορτήν και Πανήγυριν.


ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες