Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

03 Μαΐου 2016

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Πραγματοποιήθηκε στο Άργος σήμερα 3 Μαΐου 2016 η ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου ως επιτίμου δημότη του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στην πόλη του Άργους.
 Ο δήμος Άργους Μυκηνών τίμησε επίσης τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά που έχασε την ζωή του στην νήσο Κίναρο εν ώρα υπηρεσίας με το Μετάλλιο Πρώτης Τάξης παρουσία των Αρχών, Φορέων και Σωματείων του τόπου. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέδωσε το μετάλλιο του Αστέρα στην σύζυγο του αδικοχαμένου πιλότου Κωνσταντίνου Πανανά, Μαριάνα Ζαφείρη. 

Νωρίτερα ο  πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  εγκαινίασε την Έκθεση Αγιογραφίας στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενώ  παρέλαβε και δώρο έναν πίνακα ζωγραφικής.


Στο τέλος της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ξενάγησε τον κ. Παυλόπουλο στα αρχαία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας τέχνης.



STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες