Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

29 Μαΐου 2016

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 563 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ KAI BINTEO


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος διοργάνωσαν  εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντίνου Πόλεως, που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 29η Μαΐου 2016  στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος  Νεκτάριου με θέμα "Ταξίδι στην Πόλη και στην εκκλησιά των θρύλων και των ονείρων μας" με προβολή σχετικών φωτεινών διαφανειών. Το δεύτερο μέρος  της εκδήλωσης περιλάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα ,  από τη χορωδία του Συλλόγου Παραδοσιακής μουσικής και Ελληνικών Τεχνών Ικαρίας σε διδασκαλία και διεύθυνση του Φώτη Λουρίδα και  το μουσικό σχήμα Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι  σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

 Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορευτική  ομάδα  ενηλίκων του Πολιτιστικού - Λαογραφικού σωματείου "ΜΟΡΙΑΣ". Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο  βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης  και πάρα πολύς κόσμος. 


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες