Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Μαΐου 2016

Εκκίνηση για τον 11ο Αργειακό Μυκηναϊκό δρόμο


Δόθηκε από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο η εκκίνηση του 11ου Ημιμαραθωνίου δρόμου 21 χλμ. στα πλαίσια του 11ου Αργεικού Μυκηναϊκού δρόμου, με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων (Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών).


Ακολούθησαν οι εκκινήσεις του  αγώνα δρόμου 5.5 χλμ. Ασπίδας - Δειράδας με αφετηρία τη διασταύρωση Καρυάς - Σταθέικων (Αεροδρόμιο) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1 χλμ. με αφετηρία το Αρχαίο Θέατρο Αργους.

Ολοι οι αγώνες έχουν τερματισμό την Νέα κεντρική Πλατεία του Αργους στον Αγιο Πέτρο.
Νικητές θα ανακυρηχθούν για τον Ημιμαραθώνιο οι 3 πρώτοι/ες της γενικής κατάταξης, οι οποίοι θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ σε όλους όσοι θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

Συνδιοργανωτές των τριών αγώνων είναι το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Αργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας», μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.

Στο αγώνα συμμετείχε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος Παναγιώτης Πούπουζας, ενω συμμετείχαν αθλητές από όλη την Πελοπόννησο άλλα και την Αττική. Οι αγώνες καλύπτονται  υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και Εθελοντών Σαμαρειτών (Ε.Ε.Σ. Παράρτημα Ναυπλίου), τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Αργους, και φυλάσσονται από την Τροχαία Αργους και την ΦΙΛΜΑ (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες