Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Μαΐου 2016

Με ισοπαλία 1-1 έφυγε από το Αργος η πρωταθλήτρια Σπάρτη

Το μυαλό ήταν άλλωστε ήδη στη Β' Εθνική. Έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδό της, η Σπάρτη δεν είχε άγχος για τους βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Παναργειακό, το οποίο πριν από λίγο καιρό θα είχε χαρακτήρα ντέρμπι.

Απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παντελή στο Άργος, που παρατάχθηκε με μόλις 16 παίκτες στην αποστολή της, η πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου και Κυπελλούχος Λακωνίας έμεινε στο 1-1 –ίσιο σκορ όπως και στον πρώτο γύρο στη Σπάρτη- την Κυριακή (8/5) για την 26η αγωνιστική και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Γ' Εθνικής με 59 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Έτσι, οι «λύκοι» τερμάτισαν στη 2η θέση του πίνακα με 51 βαθμούς, αφού στην ισοβαθμία με τον Παναρκαδικό, που επικράτησε του Κανάρη (0-1) έχουν το πλεονέκτημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος ήταν για τους γηπεδούχους με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Τσέλιου μετά από σουτ του Χαρίτου στο 25'. Τελικά το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι άνοιξε στο 80' με την προβολή του Αναστασάκου. Για τη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους «πράσινους», που θεωρούν ότι ο επιθετικός κλώτσησε την μπάλα από τα χέρια του Κόκκαλη για το 0-1. Ο Παναργειακός αναγκάστηκε ακόμα και στα τελευταία λεπτά του αγώνα να κυνηγήσει την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκάβριτς.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντελής): Κόκκαλης, Ρότα, Κολαράς, Κοντέων, Γκάμπριτς, Πόυτσι, Χαρίτος, Παπαϊωάννου (85' Τσόφλιος), Ετόφ, Γκατιάγκα (69' Φασούλης), Μηλιώτης (60' Νικλητσιώτης)
ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Τσέλιος, Σιώπης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς (86' Κρεββατάς), Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Βιγιαφάνιε (77' Παναγιώτου), Ηλιόπουλος (67' Χαλίλι).

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες