Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Απριλίου 2016

ΑΡΓΟΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ


Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016. 


Οι λιτανευτικές πομπές των Επιτάφιων πέντε ενοριών της πόλης του Άργους, συναντήθηκαν στην ανακαινισμένη μετά και τα έργα ανάπλασης στην πλατεία Αγίου Πέτρου. Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Συγκεκριμένα συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, Αγίου Βασιλείου, Παναγίας, Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου. 

Κατά την συνάντηση των Επιτάφιων ο γνωστός μελωδός Πέτρος Γαϊτάνος έντυσε με την μαγευτική φωνή του την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Παρασκευής, ψάλλοντας τους κορυφαίους και συγκλονιστικούς ύμνους των παθών του Ιησού Χριστού. 


Ο κορυφαίος ψαλμωδός, ερμήνευσε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής, με τη μοναδική του φωνή του.

Την συνάντηση των Επιτάφιων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιαννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες