Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

01 Ιουλίου 2015

ΟΥΡΕΣ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Ουρές έξω από τα υποκαταστήματα της Εθνικής και της Alpha bank σχηματίζουν από πολύ νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι στο Ναύπλιο προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους. Σπρωξίματα, λιποθυμιές και τραυματισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί κατά το άνοιγμα των υποκαταστημάτων  στο Ναύπλιο.



Μια γυναίκα τραυματίστηκε στην τράπεζα Alpha bank στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο όταν η πόρτα ασφαλείας της έπιασε το χέρι όταν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν απ έξω έσπρωχναν για να μπουν και αυτοί. Την κατάσταση ομαλοποίησε η παρουσία αστυνομικών που προσπάθησαν με το προσωπικό της τράπεζας να βάλουν μια τάξη. Μια ακόμη ηλικιωμένη λιποθύμησε στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Μπουμπουλίνας. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, ενώ η κατάσταση ομαλοποιήθηκε με μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών και του προσωπικού της τράπεζας Σύμφωνα με μαρτυρίες των ηλικιωμένων η εξυπηρέτηση στο γκισέ δεν υπερβαίνει τα 2 λεπτά.


Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.


STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες