Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

26 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ – Ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Οι αχτίνες του ήλιου περνούν μέσα από τα μαύρα σύννεφα στον Αργολικό κόλπο ,λίγο πριν την βροχή, Ναύπλιο ,Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.  




Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 27-1-2015
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με πιο ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 4 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 12 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Θρακικό όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι που το βράδυ θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν στα νοτιότερα πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες